Accreditatie fotografen OESN

Tijdens het BENG toernooi staat het vrij om te fotograferen, maar tijdens het OESN mogen slechts geaccrediteerde fotografen het matgebied betreden.

Er zijn nog een aantal plaatsen over voor fotografen tijdens het OESN. Meldt U hieronder aan. Houd rekening met de volgende regels:
– Fotografen houden zich op geen enkele wijze bezig met het wedstrijdverloop en onthouden zich van commentaar, aanmoedigingen, goed- of afkeuring.
– De fotografen mogen zich slechts op het gebied buiten de veiligheidszone bevinden, of zover weg van de mat als de scheidsrechter aangeeft.
– Fotografen volgen te allen tijde de aanwijzingen van de organisatie en/of scheidsrechters op.
– Er mag NIET geflitst of bijgelicht worden en ook het gebruik van focus support lights of laserafstandsmeters is NIET toegestaan.
– De organisatie behoudt zich het recht voor om accreditatie alsnog en tot op het laatste moment te weigeren, indien omstandigheden zulks vereisen.
– Sommige judokas kiezen ervoor om niet gefotografeerd te willen worden. Indien dit het geval is, wordt dat aan de fotografen te kennen gegeven en dient U zich te onthouden van het maken van foto’s.
– De fotografenpas dient zichtbaar te worden gedragen en geeft toegang tot de wedstrijdruimte.
– Accreditatie is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Een gedachte over “Accreditatie fotografen OESN

  1. Pingback: Inschrijven voor het grote Beverwijk toernooi! | Special Needs Judo Foundation

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.