RE13 – Amsterdam Judo Event foto’s en uitslagen

Mitchell en Abigail in actie op het AJE Kata. Klik op de foto voor de hele galerij.


Tijdens een geslaagde middag in Sporthallen Zuid heeft het hele Katastrof team laten zien waarom we zo hard trainen op de vrijdagavonden. De uitslagen kun je hieronder vinden. Ook David en Tycho deden mee in het reguliere toernooi, als een laatste training voordat ze woensdagavond afreizen naar Kopr (Slovenië) waar het EK kata volgend weekend zal plaatsvinden. Zij werden Kampioen van Amsterdam.
Continue reading “RE13 – Amsterdam Judo Event foto’s en uitslagen”

Uitnodiging Bushi Open (Arnhem)

Dit is een uitnodiging namens Budovereniging Bushi Arnhem. Voor meer informatie, zie de Bushi website (externe link).

Op zaterdag 15 september vindt in Arnhem het BUSHi OPEN judotoernooi plaats. BUSHi OPEN combineert een toernooi voor aangepast judo met regulier wedstrijdjudo. Iedere judoka kan deelnemen op zijn of haar niveau.
Continue reading “Uitnodiging Bushi Open (Arnhem)”

Week 19 bij SNJF/BeterJudo

Klik op de foto voor de hele galerij


We hebben afgelopen maandag en woensdag weer foto’s gemaakt van de lessen, en dit is het resultaat. Wist je overigens dat er een uitgebreide fotowebsite is van de avonturen van BeterJudo? Sinds 2010 wordt alles wat onze club doet vastgelegd. Dat heeft inmiddels geresulteerd in ongeveer 1,2 miljoen foto’s, waarvan er ongeveer 95.000 zijn geselecteerd. Bekijk vooral de fotowebsite! Hij is te vinden via deze link.

Heeft u onze enquete al ingevuld?


Vorige week woensdag verstuurden we onze enquete over BENG!XX. De resultaten hiervan gebruiken we om BENG-XXI nog beter te maken. We zijn dan ook heel blij met de grote hoeveelheid reacties maar we willen graag dat zoveel mogelijk mensen ons vertellen wat ze van BENG!XX vonden. Heeft u dus nog niet uw enquete ingevuld, doe dat dan alstublieft alsnog.

U kunt de enquete vinden via deze link.

Het SNJF Mediateam

Mariska Waanders (video), Bob Lefevere (foto) en Carolina Spekkers (foto)

De mensen met de camera’s die tijdens BENG! in De Walvis rondlopen zijn deel van het SNJF Mediateam. Zij maken de grote hoeveelheid foto’s en video’s (In totaal 180 GB aan materiaal) die we aan onze gasten ter beschikking stellen, en waarvan bijvoorbeeld ook de aftermovie gemaakt wordt.

En voorzover onze berichtgeving niet duidelijk was: De foto’s zijn tot uw beschikking via onze fotowebsite.

Klik hier voor de fotowebsite

Foto’s zijn vrij te downloaden maar: U mag zonder toestemming niet het logo verwijderen.

De aftermovie kunt u hieronder bekijken:

RD15 – BENGXX Dag 3

Michel en Marvin tijdens de warming-up. Klik op de foto voor de volledige galerij (224 foto’s)

Het is volbracht, de laatste dag van BENGXX zit er op.
Gezien de talloze reacties op facebook blijkt BENGXX een geslaagd project. Volgende week zullen we de resultaten evalueren en ergens na augustus zullen we weer de organisatie starten voor BENGXXI, dat zal plaatsvinden op:

13 en 14 april 2019

Binnenkort publiceren we de aftermovie, sturen we u een korte enquete en daarna koppelen we de email weer af… totdat we iedereen weer gaan uitnodigen voor BENGXXI!

RD14 – BENGXX Day 2

De deelnemers tijdens de welkomstceremonie. Klik op de foto voor de volledige fotoserie door Bob Lefevere en Carolina Spekkers.

Aangezien een groot aantal judoka zich met een compleet verkeerd gewicht hadden ingeschreven (een kilootje verschil is niet erg, maar 25?) was de wedstrijdleiding genoodzaakt om op de vroege ochtend vrijwel elke poule opnieuw op te bouwen. Dat leidde uiteindelijk tot een vertraging van een half uur, welke we gelukkig in de loop van de dag wisten weg te werken.
We hebben schitterende wedstrijden gezien, en het experiment met een ne-waza judoka in Niveau 1 is wat SNJF betreft geslaagd.
Ook het katatoernooi was een groot succes. We hebben weer vele mooie kata zien passeren, en bij veel deelnemers grote voortgang gezien!

Morgen belooft een spektakel te worden: 8 matten met rond de 500 judoka. Het Rode Leger (onze vrijwilligers in de rode t-shirts) staan klaar om iedereen weer van dienst te zijn.

RD13 – BENGXX Day One

Foto’s van de eerste dag. Klik op de foto voor de hele galerij.

Dag 1 was gewijd aan divisioning, en wat daarbij komt kijken. Hoofddoel van de divisioning is het waarborgen van de veiligheid. We willen niet dat een niveau 4 judoka in een poule belandt met een judoka van niveau 1, want het resultaat kan rampzalig zijn. SNJF heeft in de twintig jaar dat dit toernooi bestaat nog nooit een ernstig ongeval gehad, en dat willen we graag zo houden. Maar liefst 130 judoka meldden zich voor deze workshop en van 15:00 tot 17:00 werden de ingeschreven judoka gechecked op het correcte niveau. Daarna verplaatsten de scheidsrechters en coaches zich naar de vergaderzaal en werd door James Mulroy en Jenny Koster uitgebreid ingegaan op de regels van het Special Needs Judo.

#BENGXX Instagram Feed

Geweldige respons uit het buitenland om de #BENGXX hashtag in Instagram te gebruiken!

Something is wrong.
Instagram token error.

Brazilianen en Japanners op bezoek!

De groep op de foto! Klik erop om de hele galerij te zien.

Vandaag had SNJF/BeterJudo bezoek van sensei Yamasaki en Kazuya, en van het voltallige Braziliaanse team. De Brazilianen waren eerst nog door onze vrijwilligers door Amsterdam geleid, de Japanse heren kwamen rechtstreeks uit het vliegtuig de mat op. Hulde voor deze mannen, na een vlucht van 11 uur meteen aan het werk!

Poules voor BENG!XX

De inschrijvingen zijn allemaal binnen, en we hebben enige tijd nodig gehad om de poules samen te stellen. Hieronder kunnen de diverse poulesheets gedownload worden.
Heeft u op- of aanmerkingen dan kunnen die gemailed worden naar woc2018@specialneedsjudo.nl. Maar als u bezwaar heeft tegen een indeling in een poule, gelieve dan een alternatief voorstel te leveren (*).
Dit is mogelijk tot woensdag 11 april.

(*) Zulke voorstellen gaan natuurlijk alleen over uw EIGEN judoka!

Poulesheets

Special Needs World Judo Games
Special Needs World Judo Games KATA
Ben van der Eng Memorial ochtendsessie
Ben van der Eng Memorial middagsessie

Onze divisioneringsrichtlijnen kunnen HIER worden gedownload.

We willen jullie Instagram plaatjes!

De Instagram feed aan de rechterzijde van de website wordt gevoed door JULLIE! Maak je Instagram foto’s van je voorbereidingen, van je reis of tijdens het toernooi, voeg daar dan de hashtag #BENGXX aan toe en de foto wordt dan automatisch op de website geplaatst (*). Hieronder is de laatste toevoeging te zien.

Something is wrong.
Instagram token error.

(*) Bij misbruik wordt de foto uiteraard verwijderd, en wordt je userID aan Instagram gerapporteerd.